94% answers quizwanie 94% Famous Blonde 94% I just do it before going to bed 94% level 55 answers
web - Thomas Degry

Archive of articles classified as' "web"

Back home

Rolstende

26/04/2013

Een responsive web app voor de stad Oostende, om deze toegankelijker te maken voor mensen met een rolstoel. Het concept werd aangereikt door studenten van toerisme in de HOWEST. Dit project was een groepswerk samen met Tatiana Van Campenhout (design), samen met Pieter Beulque deden wij het coderen. De app gebuikt een API en is compleet geschreven in CSS3, HTML5 en Javascript. We kregen 5 dagen voor dit project. Je kan het project hier bekijken.

No Comments

Johnnie Walker – Keep Walking

25/03/2013

Waarschijnlijk de eerste keer dat ik een schoolopdracht post! Deze moesten we maken eind Januari, we moesten een nieuwe recordpoging verzinnen bij een merk en er de website voor maken. De website moest oa. facebook integratie hebben. Je kan het project hier live bekijken!

 

 

No Comments

Woosha Festival Oostende

25/03/2013

De website voor het Woosha festival in Oostende had een opfrissing nodig voor de nieuwe editie! De structuur bleef dezelfde als de vorige site en de nieuwe site moest gebaseerd zijn op de affiche van een andere ontwerper! Development door het kick-ass team van WIENI in Leuven.

No Comments

Literaire Lente

25/03/2013

Nog een project voor boek.be in opdracht van WIENI, ik stond in voor het ontwerp. Wireframes & development door WIENI Leuven!

No Comments

Boek.be update

25/03/2013

Ontwerp voor de verfriste website van boek.be (de organisatie achter de boekenbeurs en de Vlaamse schrijvers). Deze opdracht gebeurd uit opdracht van WIENI in Leuven en het development van de website werd door hen gedaan!

 

No Comments

Nieuwsbrief icoontjes

25/03/2013

Er dienden 8 icoontjes gemaakt te worden in Windows 8 stijl. Deze zijn nog niet af en een WIP (work in progress)!

No Comments

CMS systeem KSJ Kuurne

22/11/2012

Na de website vorige week kan de KSJ van Kuurne nu ook zelf hun website super gemakkelijk onderhouden.

No Comments

Responsive website KSJ Kuurne

11/11/2012

Een compleet nieuwe website voor de KSJ in Kuurne, opgebouwd in PHP. De website is volledig responsive wat betekend dat hij zich aanpast aan de afmetingen van het scherm. Je moet dus niet gaan zoomen op een smartphone of tablet, alles word hergepositioneerd! Neem zeker eens een kijkje.

http://www.ksjkuurne.be

No Comments

Mini CMS voor herbertverhaeghe.be

19/04/2012

Vanaf nu kan Herbert zelf zijn agenda en nieuwsberichten onderhouden door dit mini Content Management System (CMS), op deze manier is er geen tussenkomst van de webdesigner meer nodig en kan hij snel berichtjes toevoegen, updaten en verwijderen ! Oude kalender items worden niet meer getoond en repititieve kalenderitems kunnen op enkele dagen in de week getoond worden. Zelf interesse in zo’n manier voor jou website te onderhouden? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Binnenkort daar dus nieuwe content te vinden!

No Comments

Twee nieuwe websites online!

7/02/2012

Vandaag en gisteren waren drukke dagen, of beter gezegd afwerken waar we aan begonnen waren voor de examens. De website van restaurant, feestzaal Het Zomhuis uit Wevelgem & de website van Hortus Vita werden online geplaatst! Neem zeker op beiden eens een kijkje.

Website Het Zomerhuis
Website Hortus Vita

No Comments