94% cheats Rozrywka Quizwanie 94% Dolphin pool picture 94% How to prepare eggs 94% level 58 answers
Mini CMS voor herbertverhaeghe.be - Thomas Degry

Mini CMS voor herbertverhaeghe.be

by thomasdegry on 19/04/2012

Vanaf nu kan Herbert zelf zijn agenda en nieuwsberichten onderhouden door dit mini Content Management System (CMS), op deze manier is er geen tussenkomst van de webdesigner meer nodig en kan hij snel berichtjes toevoegen, updaten en verwijderen ! Oude kalender items worden niet meer getoond en repititieve kalenderitems kunnen op enkele dagen in de week getoond worden. Zelf interesse in zo’n manier voor jou website te onderhouden? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Binnenkort daar dus nieuwe content te vinden!

degry.thomas@gmail.com

No comments yet.

Write a comment:

a href="http://www.celebritywithoutmakeup.net/" target="_blank">Celebrities without makeup